joi, 7 aprilie 2016

Tînăra poetă...

Alexandrina Vlas, studentă la Colegiul Pedagocic din Bălți și-a descoperit talentul și dragostea de a scrie acum cîțiva ani. Din cauza politici R. Moldova Alexandrina nu a avut posibilitatea de a-și promova talentul și de a bucura oamenii cu frumoasele ei poezii. Fiind descoperită de poeta Lilia Manole, împreună cu Șeful unei edituri din București au convins-o pe tînăra poetă să publice o carte cu poeziile sale. Cărțile publicate au fost dăruite studentei și nu ai ajuns pe raftul librăriilor pentru că au fost publicate într-un număr mic. Astfel talentul Alexandrei este admirat doar de rudele apropiate și cei ce o cunosc.
Cert este faptul că talentul ei este mult mai cunoscut și apreciat de români decît de moldoveni, iar acest lucru ne demonstrează încă o dată neglijența cu care se atîrnă conducerea de mințile lucide ale Moldovei, care mai apoi pleacă spre a lumina tărîmuri străine.
Deocamdată poeziile tinerei pot fi citite su admirate doar pe profilul ei de facebook. https://www.facebook.com/alexandrina.vlas?fref=ts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu